vreausemnal.rovreausemnal.ro

set amplificator semnal GSM900Mhz, Model One

Amplificator semnal mobil ICS

4.8 16
 • Voce
 • UMTS900
 • Plug and Play
 • Compatibil: Orange, Vodafone,Telekom, RDS
 • Antena exterioara inclusa
 • Antena interioara inlusa
 • Alimentator priza

Acoperire interioara

 • 200 mp cu semnal puternic la exterior
 • 100 mp cu semnal mediu la exterior
 • 50 mp cu semnal scazut la exterior
Pret:2599 RON

Livrare Gratuita

30 zile banii inapoi

Consultanta gratuita

Produsul este livrat pe comanda

Va rugam sa ne contactati pentru detalii

Contact:

0751887919

comenzi@vreausemnal.ro

Description

 

Amplificatorul de semnal GSM, Model ONE a fost conceput si construit conform dorintelor cetatenilor moderni, de a-si imbunatatii receptia semnalului telefonului mobil in locatii precum: sedii de birouri,case particulare sau de vacanta.

Amplificatorul de semnal utilizeaza tehnologia ICS, prin care interferentele sunt anulate automat imediat, permitand utilizatorilor sa se bucure de o acoperire interioara cu semnal, in permanenta optimizata. Sistemul fiind compus din doua antene incorporate in aceeasi unitate, ofera un plus de confort utilizatorilor atunci cand se efectueaza instalarea sistemului. Nu sunt necesare cunostiinte de specialitate in vederea instalarii amplificatorului de semnal mobil ICS Model ONE. Punerea in functiune este Plug and Play - conectare si utilizare imediata.

Amplificatorul de semnal este construit in asa maniera incat intrerupe amplificarea semnalului daca instalarea nu este efectuata corect, prin functia automata "shut off". Totodata dispune de AGC ( autmatic gain control ) - ajustarea automata a castigului si indicatori LED pentru puterea de semnal receptionata sau emisa.


 

Suprafata de acoperire

Intensitatea semnalului existent in locatia Dvs, este un aspect foarte important in ceea ce priveste suprafata interioara ce urmeaza a fi acoperita cu ajutorul repetorului. Este de-asemenea important de mentionat ca exista numerosi factori care pot determina puterea de iesire a repetorului, implicit suprafata de acoperire, asadar rezultatele in locatie pot sa difere fata de aceste estimari prezentate pe aceasta pagina web.

 • Daca in locatia Dvs exista un semnal puternic – 5 linii de semnal receptionat la exterior de imobil, veti putea obtine o amplificare de semnal suficienta pentru a acoperii sprafete interioare, fara obstacole de pana la 200mp
 • Daca in locatia Dvs exista un semnal mediu – 3-4 linii de semnal ( -90dBm) receptionat la exterior de imobil, veti putea obtine o amplificare de semnal suficienta pentru a acoperii sprafete interioare, fara obstacole de pana la 100mp
 • Daca in locatia Dvs exista un semnal scazut – 1-2 linii (-95dBm) de semnal receptionat la exterior de imobil, veti putea obtine o amplificare de semnal suficienta pentru a acoperii sprafete interioare, fara obstacole de pana la 50mp
  In situatia in care, la exterior de imobil, nu exista receptie de semnal, atunci repetorul nu va functiona.

Acoperire aditionala

Exista totusi posibilitatea ca sa aveti nevoie de acoperire extinsa, suplimentar fata de cat poate sa emita acest sistem. Este posibil sa se utilizeze mai multe repetoare in aceeasi cladire. Fiecare repetor are nevoie de antena externa dedicata.Fiecare antena externa, trebuie instalata la cel putin 2.5m una fata de cealalta. Daca nu sunteti siguri cum trebuie sa procedati, va rugam ca sa ne contactati si vom elabora un plan de acoperire pentru dumneavoastra..

Opertori Telecom compatibili

Model ONE, suporta conexiuni 2G in banda 900Mhz, dar si UMTS 900 – servicii de date 3G in spectru 900Mhz. Este compatibil cu operatorii telecom din Romania:

 • Orange in banda GSM 900Mhz
 • Vodafone in banda GSM 900Mhz
 • Telekom in banda GSM 900Mhz
 • RDS in banda GSM 900Mhz

Disponibilitate geografica

Sistemul de amplificare a semnalului, model ONE, este construit pentru a functiona si a fi utilizat in Romania. Daca doriti utilizarea acestui sistem intr-o alta tara din Uniunea Europeana si nu numai, va rugam ca sa ne contactati.

Acest sistem este disponibil pentru a fi livrat catre o adresa din Romania.

Setul include

 • Amplificator semnal GSM900 ICS, Model ONE
 • Ghid de instalare
 • Alimentator energie electrica

Accesorii
Sistemul contine toate accesoriile necesare pentru a putea fi instalat imediat, insa este posibil ca sa aveti nevoie de anumite accesorii suplimentare

 

Aspecte privind instalarea sistemului


*Suprafata interna acoperita cu semnal, difera in functie de anumiti parametrii: intensitatea semnalului exterior, obstructii intre Turnul operatorului si a imobilului Dvs, materialele de constructie utilizate la constructia imobilului, pozitionarea geografica si asa mai departe. Suprafetele expuse sunt estimari de acoperire, in conditiile in care la exterior de imobil se receptioneaza un semnal puternic ca si intensitate, ceea ce genereaza putere maxima de amplificare a repetorului. Daca nu sunteti sigur ca acest sistem este optim pentru locatia dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a investiga situatia.

Informatii aditionale

Specificatii Tehnice

Suprafata maxima pana la 200 mp
Frecventa 900 Mhz
Frecventa specifica (Up/Down) 880 - 915 MHz / 935 - 960 MHz
Castig-Putere 80dB / 85dB, 13dBm
Impedanta 50 ohm
Sursa alimentare 110-240 V AC, 50-60 Hz,
Notificare ANCOM
Acesta este un produs pentru consum individual.
Inainte de utilizarea acestui sistem, aveti obligatia ca sa comunicati si sa obtineti acordul furnizorului dumneavoastra de servicii, in vederea utilizari sistemului. In calitate de utilizator, aveti obligatia ca sa folositi numai componentele aprobate penru punerea in functiune a sistemului. Antena de interior si cea de exterior TREBUIE instalate la o distanta nu mai mica de 20cm fata de orice persoana. Aveti obligatia de-a inceta folosirea sistemului, daca autoritatile competente va solicita acest fapt. PFA Chira Catalin Lucian, prin intermediul paginii vreausemnal.ro, nu este raspunzator pentru operarea, de catre cumparator, a sistemelor comercializate.