Hi-13 3S 900/1800/2100 Voce si Date

3.645,75 lei

2G 3G 4G
900/1800/2100 MHz

ISO – AGC – Auto Shut-Off
Bluetooth / WiFi incorporat

Antena exterioara 10 dBi + 10m cablu
Antena interior incorporata
Cablu TRILAN 240 50 Ohm

Conectori N gata sertizati


HiBoost 3S iOT
este un  nou amplificator de semnal revolutionar utilizat in vederea receptionarii si amplificarii semnalului mobil de Voce si Date in interiorul locuintelor sau a sediilor de birouri cu suprafete cuprinse intre 1000 si 2000 mp conform cu standardele Europene RoHS, CE RED, ETSI & 3GPP

Acesta este primul si singurul amplificator de semnal de pe piata din Romania dispus cu antena de interior incorporata si posibilitatea controlului repetorului, cu ajutorul aplicatiei speciale, de pe telefonul mobil.

  • Monitorizare permanenta oricand si de oriunde
  • Testarea semnalului exterior in timp real pentru identificarea optima a sursei de semnal receptionata
  • Obtineti informatii suplimentare cu referire la identitatea celulei 2G/3G/4G, operatorul telecom,parametri RF
  • Posibilitatea partajarii conexiunii pentru acces de tip Remote-Control

Functii Hi-13 3S iOT

Afisaj LCD in timp real a frecventei de operare, castigul repetorului, ceea ce permite o monitorizare permanenta a functionalitatii optime a sistemului si totodata afisarea erorilor in cazul declansarii alarmelor.

Manual Gain Control ( MGC ) – permite controlul manual a castigului repetorului cu pana la 51dB atenuare. Functia este deosebit de importanta pentru situatiile cand nu se poate realiza suficienta separare RF intre antena donor si cea de serviciu – fiind o functie complementara functiei AGC descrisa in randurile de mai sus.

Automatic Gain Control ( AGC ) – permite ajustarea automata a castigului repetorului, in functie de intensitatea de semnal receptionata in banda

Automatic Level Control ( ALC ) – control automat a puterii de emisie in functie de intensitatea de semnal receptionata in spectrul larg

ISO – Detectare automata a interferentelor generate in sistem si anularea acestora. Functie importanta pentru realizarea separarii RF optime intre antena donor si cea de serviciu. Elimina riscurile producerii interferentelor cu releul operatorului

Auto Shutdown – Anulare automata a amplificarii semnalului RF in cazul oscilatiilor excesive. Sistemul porneste automat dupa remedierea situatiei

Mentinerea duratei de viata a acumulatorului telefonului

Avand in vedere faptul ca receptia semnalului telefonului mobil se va imbunatatii, telefonul mobil va consuma mai putina energie incercand ca sa „caute” un releu de telefonie mobila. In consecinta, repetoarele de semnal mobil reduc emisiile electromagnetice emise de catre telefoanele mobile, prelungind astfel durata de viata a acumulatorului telefonului mobil.

amplificare semnal mobil 2g 3g 4g

Suprafata de acoperire

Intensitatea semnalului existent in locatia Dvs, receptionat la nivelul acoperisului casei sau biroului ( locul unde trebuie montata antena de exterior ) este un aspect foarte important in ceea ce priveste suprafata interioara ce urmeaza a fi acoperita cu ajutorul repetorului. Este de-asemenea important de mentionat ca exista numerosi factori care pot determina puterea de iesire a repetorului, implicit suprafata de acoperire, asadar rezultatele in locatie pot sa difere fata de aceste estimari prezentate pe aceasta pagina web.

Acoperire aditionala

Exista totusi posibilitatea ca sa aveti nevoie de acoperire extinsa, suplimentar fata de cat poate sa emita acest sistem. Este posibil sa se utilizeze mai multe antene interioare in aceeasi cladire, conectate direct la amplificator. Totodata se pot utiliza mai multe repetoare, fiecare repetor avand nevoie de antena externa dedicata.Fiecare antena externa, trebuie instalata la cel putin 2.5m una fata de cealalta. Daca nu sunteti siguri cum trebuie sa procedati, va rugam ca sa ne contactati si vom elabora un plan de acoperire pentru dumneavoastra.

Operatori Telecom compatibili

Sistemul de amplificare semnal EGSM 900, suporta conexiuni 2G in banda 900Mhz, dar si UMTS 900 – servicii de date 3G in spectru 900Mhz, Voce si Date in spectrul 1800MHz , Voce si Date in spectrul 2100MHz. Este compatibil cu operatorii telecom din Romania:

  • Vodafone
  • Orange
  • Telekom
  • RDS

Informații suplimentare

Acoperire

1000 mp in camp deschis (fara obstacole)

Frecventa specifica (Up/Down)

880~915MHz / 925~960MHz, 1710~1785MHz / 1805~1880MHz, 1920~1980MHz / 2110~2170MHz

Castig

65dB DL, 63dB UL

Functii

Intelligent AGC*, ISO ≥42dB, LCD Display, MGC ≥31dB / 1dB step ( Atenuare in pasi ), ALC ≥ 42dB, Alarm, Auto Shut-down

Impedanta

50 Ohm

Sursa alimentare - Consum

Input AC90~264V,50/60Hz, Output DC12V/3A, ≤10W

Dimensiuni - Masa

255*154*53 mm, ≤ 1.8KG

Notificare ANCOM

Acesta este un produs pentru consum individual.
Inainte de utilizarea acestui sistem, aveti obligatia ca sa comunicati si sa obtineti acordul furnizorului dumneavoastra de servicii, in vederea utilizari sistemului. In calitate de utilizator, aveti obligatia ca sa folositi numai componentele aprobate penru punerea in functiune a sistemului. Antena de interior si cea de exterior TREBUIE instalate la o distanta nu mai mica de 20cm fata de orice persoana. Aveti obligatia de-a inceta folosirea sistemului, daca autoritatile competente va solicita acest fapt. PFA Chira Catalin Lucian, prin intermediul paginii vreausemnal.ro, nu este raspunzator pentru operarea, de catre cumparator, a sistemelor comercializate.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hi-13 3S 900/1800/2100 Voce si Date”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Download Certificat CE