vreausemnal.rovreausemnal.ro

amplificare semnal smartboost

Huaptec Co, Ltd. este corporație internațională, specializată în fabricarea și furnizarea de soluții de îmbunătățire a semnalului de telefonie mobilă pe piața mondială. În termen de ultimii 5 ani compania a infiintat birouri regionale în India și SUA, iar în vara anului 2015, a anunțat deschiderea oficială a Oficiului European în Germania, sub numele de Huaptec Telecom GmbH, iar in Romania este reprezentata oficial prin intermediul vreausemnal.ro

HiBoost Smart -Amplificatoare de voce si date, inteligente

Brand-ul HiBoost ofera o gama larga de produse pentru receptia si amplificarea semnalului mobil de voce si date, dezvoltate de catre compania Huaptec cu scopul de-a imbunatatii receptia semnalului mobil in locatii cu acoperire slaba cum ar fi sedii de birouri sau locuinte particulare.

Aceste dispozitive pot face fata cu succes oricarui tip de semnal RF, fie ca este vorba de semnal de voce 2G sau pentru acces la internet 3G, 4G LTE ;sunt sisteme puternice si acopera suprafete de la 500mp, cum ar fi o suprafata de pana la 5 camere, un apartament, un garaj sau o cafenea si pana la suprafete mai extinse precum o hala de productie sau centre pentru cumparaturi)

Seria inovativa de amplificatoare cu afisaj LCD

amplificatoare semnal smart

Huaptec intotdeauna mentine pasul cu technologia curenta. Compania detine propriul centru de cercetare si dezvoltare, unde isi desfasoara activitatea peste 80 de ingineri specializati.

Ca si rezultat al muncii acestora, a aparut linia de amplificatoare SMART Boost – Hi-series mobile signal repeaters. Aceste echipamente moderne sunt construite in asa maniera incat sa rezolve problema semnalului o data si pentru totdeauna, beneficiind de display LCD si afisand in timp real parametri tehnici de functionare, precum si de Automatic Gain Control sau Manual Gain Control. - control automat al castigului si control manual.

1. Avantajele afisajului LCD

 

2.Aplicatie soft inteligenta (AGC&MGC)

Automatic Gain Control (AGC)

 

Ajustarea sistemului de amplificare in mod inteligent ( smart)
Imediat dupa ce amplificatorul hiboost smart a fost pus in functiune, functia AGC automat masoara nivelul de semnal receptionat din exteriorul imobilului si ajusteaza sistemul pentru a distribui o acoperire omogena pe toata suprafata.


Ajustarea nivelului de zgomot (semnal fals) si protectia statiilor de semnal ale Operatorilor Telecom
AGC stabileste o balanta intre repetorul de semnal si statia de semnal a Operatorului Telecom pentru a pastra un nivel constant al castigului. In acest mod, amplificatorul HiBoost Smart nu va suprasolicita statia Operatorului mentinand nivelul de zgomot la nivel zero.

Manual Gain Control (MGC) - Ajustare manuala

Ajustarea manuala a castigului este de-obicei o functie suplimentara pentru specialistii in domeniul RF.Ofera posibilitatea ajustarii castigului amplificatorului prin interventia umana, si anume ajustarea butoanelor dispuse pe partea frontala a dispozitivului

.

3. Caracteristici ale repetorului cu afisaj LCD

4. Solutie All-in-One ( Totul intr-un singur dispozitiv)

 

Navigati prin pagina de prezentare pentru a identifica modelul cel mai potrivit pentru nevoia dumneavoastra Toate sistemele de amplificare sunt usor de instalat si de folosit, cu toate acestea daca aveti nevoie de ajutorul nostru, va rog ca sa ne contactati si va vom ajuta cu placere !

Huaptec Europe

Huaptec in Europa

Huaptec Co, Ltd. este corporație internațională, specializată în fabricarea și furnizarea de soluții de îmbunătățire a semnalului de telefonie mobilă pe piața mondială. În termen de ultimii 5 ani compania a infiintat birouri regionale în India și SUA, iar în vara anului 2015, a anunțat deschiderea oficială a Oficiului European în Germania, sub numele de Huaptec Telecom GmbH, iar in Romania este reprezentata oficial prin intermediul vreausemnal.ro

Scopul principal al Huaptec Telecom GmbH este de a oferi clienților europeni un produs original de brand de înaltă performanță capabil să concureze și, evident, prevalează pe piața de telecomunicații. Ceea ce ne face să fie atât de sigur cu privire la poziția solidă în noul domeniu economic și de preferințele clienților? Aflați următoarele avantaje bazandu-ne pepolitica noastră europeană

  • Compania Huaptec este un producator de sisteme de semnalizare de la A la Z. În cursul procesului de producție fiecare dispozitiv trece printr-un proces de control al calității în mai multe etape. Este efectuat pe 89 de unități de echipamente de înaltă precizie și durează până la 1 săptămână. Ca rezultat, suntem capabili să măsuram si sa stabilim daca dispozitivul satisface toți parametrii tehnici și de siguranță specificati în caracteristicile sale.
  • Ceea ce plătiți este un produs original de calitate exceptionala de la producător și furnizor direct. Dispozitivele Huaptec sunt echipate cu software inovator si inteligent pentru monitorizarea functionalitati - control automat a amplificării. Aceasta stabilește un echilibru între repetorl și turnul operatorului telecom . Datorită software-ului, sistemul oferă o acoperire de semna exacta si o putere de iesire optimizata cu locatia Dvs, reducand totodata nivelul de zgomot, sau semnal fals.

 

Urmăm legislațiile europene și nu le ignoram

  1. Calitatea Huaptec este recunoscuta de conformitatea cu Directivele Europene. Produsele noastre au trecut de teste riguroase în laboratoarele de testare acreditate din Germania și a obținut certificarea CE, în conformitate cu sănătatea europeană, siguranța și legislația de mediu.La cererea Dvs, se poate furniza documentatia de specialitate.
  2. Amplificatoarele Huaptec Telecom GmbH sunt conforme cu standardul RoHS și îndeplinesc restricțiile de neutilizare a substanțelor periculoase în procesul de fabricație.
  3. Huaptec detine certificat de calitate ISO9001: 2008 a sistemului de management al calității și producția de produse este pusa în aplicare în strictă conformitate cu acest standard.

Va rugam sa ne contactati cu incredere daca doriti mai multe informatii sau ajutorul nostru !

 

Huaptec European Office Huaptec US Office Huaptec Chinese Office
Phone/Fax: (44)20 3239 5808, (49)170 854 05 09
Address: Benno-Strauß-Street 7, 90763 Fürth, Germany
Skype: huaptec.eu
Phone/Fax: (972) 870-5666
Address: 6210 N Belt Line Rd., Ste. 110, Irving, TX 75063
 
Phone/Fax: 086-0755-29921615
Address: 5th FL, E BLDG, Sogood Science Park, Hangkong Road, Xixiang, Bao'an,
Shenzhen, China 518102
 

 

To top To top