vreausemnal.rovreausemnal.ro


Cine este vreausemnal.ro ?

 

Site-ul vreausemnal.ro a fost creat in anul 2010, pentru a oferi solutii de imbunatatire a semnalului de telefonie mobila si internet, persoanelor fizice cat si celor juridice pe de-o parte, si datorita pasiunii personale pentru acest domeniu, al telecomunicatiilor...

Inca de la inceput, acest site s-a dorit sa devina cat mai accesibil pentru vizitator, dar totodata si asigurandu-i securitatea , atat vizitatorului cat si a domeniului in sine. In aceasta privinta, incepand cu luna Iunie 2016, site-ul vreausemnal.ro este securizat prin certificare SSL - serviciul furnizat de catre COMODO CA Ltd. si avand algoritm de criptare a datelor SHA-256 cu criptare RSA. Mai multe detalii despre COMODO CA Ltd pot fi obtinute accesand butonul aici <- click ! securizare SSL - COMODO SECURE

Timpul petrecut ca si ocupatie profesionala, in cadrul a doua mari companii de servicii de telecomunicatii din Romania, in cadrul departamentului Tehnic si apoi Vanzari Directe, si cunostiintele dobandite, m-au format ca si un bun consultant in materie, pentru potentialii clienti in cautarea rezolvarii unei probleme,sau pur si simplu pentru cei care doresc sa afle mai multe despre cum functioneaza acest sistem, telefonul mobil.

Misiunea mea de la bun inceput, a fost si este de-a oferi clientilor mei, solutii profesionale, de calitate, pentru rezolvarea problemelor de acoperire GSM si/sau 3G, dar nu inainte de-a ma consulta cu acestia.

Indiferent daca clientul doreste acoperirea unei locuinte,birou, depozit de marfa, o cladire intreaga, intotdeauna am analizat situatia in detaliu, tocmai pentru a fi sigur ca solutia propusa de mine corespunde nevoilor acestuia.

Doresc ca acest website, vreausemnal.ro, prin intermediul meu, sa devina in cel mai scurt timp posibil, punctul de legatura intre cei interesati sa achizitioneze un produs, intre cunoscatori care doresc sa invete mai mult si nu in ultimul rand intre cei care nu au avut nici o legatura pana acum, cu acest domeniu, al telecomunicatiilor.

Toate acestea nu pot fi indeplinite decat prin intermediul unei bune colaborari si a clientilor multumiti; mergand de la bun inceput pe premisa ca " Un client multumit iti poate aduce altii 10".

Onestitatea fata de client, produsele de calitate, suportul asigurat in permanenta, bagajul de cunostiinte acumulate, toate puse una peste alta, si oferite la indemana clientului, au construit ceea ce este azi vreausemnal.ro. Nu ezitati sa ma contactati telefonic, sau e-mail, voi raspunde solicitariilor dumneavoastra cu cea mai mare placere !

Doresti sa intrii in contact cu mine ? Te rog sa ma contactezi telefonic la 0751 88 79 19 sau poti sa imi scrii un email pe adresa comenzi@vreausemnal.ro si voi fi bucuros sa te ajut cu un sfat sau o solutie pentru problema ta !